Top

Affiliate Programma

Beste Promoter,
 

Bedankt voor je interesse in dit product! Om het promoten zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we alvast kant-en-klare banners voor je gemaakt zodat je direct aan de slag kunt gaan!

Productnaam: Medisch Centrum West
Verkoopprijs: 99,95
Beloning affiliate: 15,00
Type promotie: Websiteshop
Betalingsmogelijkheden klant: iDEAL & PAYPAL
Url: http://www.medisch-centrum-west.nl

Product info: Medisch Centrum West is de voorloper van de moderne Nederlandse soap. Bij de start midden jaren tachtig bleven miljoenen mensen thuis voor de buis om de beslommeringen in en om het Zuiderzee ziekenhuis te volgen. Uit het leven gegrepen onderwerpen vormden de leidraad en daarnaast speelden ook de relaties tussen de verschillende personages een grote rol. De afleveringen zaten boordevol drama, liefde en verdriet. Dat maakt Medisch Centrum West de meest succesvolle ziekenhuisserie die op de Nederlandse televisie is vertoond. Met in totaal 100 afleveringen was het de tot dan toe langst lopende serie op de Nederlandse televisie. Affiliate info: Wij bieden je nu de mogelijkheid om deze exclusieve dienst te promoten, per sale ontvang je automatisch 15,- euro in je account.

Extra point of sales: De klant betaald GEEN VERZENDKOSTEN ! (Verzending is gratis!)

Tips: Post ook regelmatig info plus je PayPro affiliate-link op bv; forums, twitter, facebook, hyves en andere sociale netwerken. (vergeet ook niet: search.twitter.com !)

Hoe gebruik je onze banners ?: Klik met je rechtermuisknop op 1 van de onderstaande banners die je wilt gaan gebruiken. Kies vervolgens "Afbeelding opslaan als". Geef de banner een naam die je wilt. Vervolgens ga je naar de site waar je deze banner op wilt gaan plaatsen. Je zoekt het plaatje op de schijf van je computer. Vervolgens maak je de banner "klikbaar" door de PayPro product url + plus je eigen code er aan toe te voegen; (vb: http://www.paypro.nl/producten/Medisch_Centrum_West/17452//hier je persoonlijke code). Opslaan en je bent klaar om te gaan promoten ! Kom je er niet uit, of lukt het niet ? Mail ons gerust, we helpen je meteen !


Om ons product te kunnen promoten dien je wel een account te hebben bij het affiliate netwerk PayPro. Heb je nog geen account hierbij ? Klik dan HIER.
 

Heb je wel een account bij PayPro dan kun je direct aan de slag !

- Log in op je PayPro account, en ga naar PRODUCT OVERZICHT.

- Vul in het zoekveld dit in: "MEDISCH CENTRUM WEST" + enter. - Vervolgens kopieer je je eigen affiliate link (vb: http://www.paypro.nl/producten/Medisch_Centrum_West/17452/hier je persoonlijke code) Je kunt beginnen met het promoten !
 

Heb je een eigen website, weblog, webshop en wil je daar één van onze banners op gebruiken ? Dat kan, we hebben een aantal voor je gemaakt die je direct kunt gebruiken:


 

Banner 1 (700x90):
banner700-90

Banner 2 (500x500):
banner500-500

Banner 3 (120x600):
banner120-600

Banner 3 (365x600):
banner365-600

Ander formaat banner nodig voor op uw site ? Laat het ons weten.. en we maken het voor u !          
@